Προσφορές  
Κράτηση  

Ποδηλασία

Ποδηλατικές διαδρομές στο Πήλιο
Ποδηλατικές διαδρομές στο Πήλιο
Κράτηση online

Ζήστε μια εμπειρία ζωής με ένα ποδήλατο μέσα στη φύση, περνώντας από γραφικά χωριά και δίπλα σε δαντελωτές παραλίες, στο νότιο τμήμα του Πηλίου.

Απολαύστε αυτή την δραστηριότητα μόνος ή ακολουθώντας τους ειδικούς, μια οικογενειακή επιχείρηση ποδηλασίας, μια ομάδα ανθρώπων αφιερωμένων στο να μοιράζονται την αγάπη τους για δραστηριότητες υπαίθρου με όλους τους επισκέπτες του Πηλίου.

 https://cycleplushike.gr/


Μονοήμερες ή πολυήμερες οργανωμένες ποδηλατικές εκδρομές με έμπειρους συνοδούς, για ομάδες, φίλους ή οικογένειες, αλλά και διαδρομές σχεδιασμένες στις δικές σας ανάγκες (e-bikes, ηλεκτρικά ποδήλατα), θα κάνουν τις διακοπές σας στο Πήλιο, απόλυτα ξεχωριστές.

Κι αν ακόμη κρύβετε μέσα σας έναν Μικρό Εξερευνητή, ένα ποδήλατο με τον απαραίτητο εξοπλισμό, σας περιμένει για ενοικίαση, έτοιμο για εξορμήσεις και περιπέτεια στη γη των Κενταύρων.

 

Το Esperos Suites & Villas είναι μέλος του δικτύου ελληνικών ξενοδοχείων, φιλικά σε ποδηλάτες και στον ποδηλατικό τουρισμό. Το ξενοδοχείο μας έχει πιστοποιηθεί με το σήμα "Bike Friendly Hotel" της εταιρίας  NATTOUR και της Ελληνικής Εταιρείας  για την Προστασία της Φυσης και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για ποδηλατικές διαδρομές προς όλους και όλες εσάς.